Redactieprofs: de kracht van 8 tekstprofessionals tegelijk

Werken met zzp’ers is fijn. Ze zijn flexibel, snel en goed. Want als ze geen kwaliteit leveren, verdienen ze niks.

Maar er zijn ook risico’s: wat als de zzp’er onder een tram komt of geen tijd heeft? Zie daar het voordeel van een samenwerkingsverband als Redactieprofs. U belt er één, u krijgt de kracht van 8.

De kracht van 8

Als leden van tekstschrijversnetwerk Redactieprofs hebben mijn zeven collega’s en ik elkaar gevonden als zelfstandigen en vormen nu al jaren een ijzersterk verband. Ja, je betaalt wat voor extra gezamenlijke pr en het kost wat extra tijd en moeite om het gezamenlijke netwerk te onderhouden. Maar het levert veel meer op: zowel voor onszelf als voor onze opdrachtgevers.

Voordelen voor mij als tekstschrijver


Als zelfstandig tekstschrijver haal je veel voordeel uit samenwerking met andere zzp’ers. Ik noem er een paar.

 1. Opdrachten delen
  Een tekstschrijversnetwerk is een ‘veilige plek’ om aan te geven dat je een nieuwe opdracht kunt gebruiken. Aan de andere kant heb je fijne mensen in de buurt om werk aan uit te besteden als je overloopt. Je kunt ook grote klussen aannemen omdat je meer communicatiekracht aan boord hebt.
 2. Grootschalige marketing
  Door de gezamenlijke media en onze zeven netwerken te combineren bereiken we meer en andere opdrachtgevers dan afzonderlijk van elkaar.
 3. Kennis delen
  Als ervaren tekstschrijvers zijn we alle zeven allround-specialisten te noemen op het gebied van tekst. Dat neemt niet weg dat de één meer afweet van SEO, de ander expert is op het gebied van jaarverslagen en weer een ander het perfecte concept kan ontwikkelen. Er staat altijd wel iemand klaar om zijn of haar expertise met je te delen.
 4. Inspiratie delen
  Naast kennis, delen we graag nieuwe projecten met elkaar. Inspirerend. Je krijgt ook meteen feedback op je eigen kersverse plannen, van ervaren professionals. En dat is goud waard.

Voordelen voor jou als opdrachtgever

 

De grootste voordelen van onze samenwerking zijn zeker weten voor onze opdrachtgever.

 1. Altijd het juiste team
  Met zeven vaste leden is er voor elke klus een adviseur, tekstschrijver, redacteur of een heel team beschikbaar. Geen wachtrij, maar directe service. Redactieprofs kunnen meteen aan de slag, dat bespaart de opdrachtgever tijd en levert het beste resultaat op.
 2. Continuïteit verzekerd
  Als zelfstandige kun je niet ziek zijn. Toch ontkom je er soms niet aan. Net als deadlines die zich opstapelen. In samenwerking met andere experts kun je voor elkaar inspringen. Zo is de opdrachtgever verzekerd van continuïteit: wat er ook gebeurt, het werk komt af.
 3. Met één telefoontje meer dan 100 jaar ervaring in huis
  Iedere tekstschrijver heeft zijn sterke en minder sterke kanten. Probeer uit alle zzp’ers in Nederland maar net de geschikte kandidaat voor je klus te vinden. Bij Redactieprofs vind je die gegarandeerd. Met één telefoontje of mailtje leg je contact met meer dan honderd jaar kennis en ervaring.

 

Samen met onze lievelingsleveranciers


Samenwerken met vakgenoten is dus voordelig, net als samenwerking met andere partijen. We hebben een eigen pool van ‘preferred suppliers’ oftewel lievelingsleveranciers. Grafisch vormgevers, ontwerpers, fotografen en drukkers met wie wij het allerliefst werken.

Stuur gerust een mailtje als je belangstelling hebt voor deze pool!

 

Laat een reactie achter

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.